ΑΕΚ: Αυτός επιστρέφει βασικός

Η ΑΕΚ αφού έφυγε το άγχος των διεθνών πλην Εθνικής Ελλάδας (βγήκε αλλαγή ο Μάνταλος) δεν μπορεί να κοιτά τίποτα άλλο πλην του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και η ισοπαλία θα της διαφυλάξει την πρωτιά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, όμως μια τέτοια εξέλιξη θα

σημαίνει δυο πράγματα. Πως σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι, η ΑΕΚ δε θα έχει κερδίσει στην έδρα της (φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει νικήσει μόνο τον ΠΑΟΚ) και το δεύτερο πως θα πρέπει να βρει μια μεγάλη νίκη μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το παιχνίδι είναι απόλυτα κρίσιμο για τον Ολυμπιακό αλλά έχει κομβικές πτυχές και για την ομάδα του Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος προπονητής δε θα κάνει και πολλές αλχημείες. Οι καλύτεροι 11 και σε κατάσταση θα παίξουν. Θα έχει ενδιαφέρον π.χ. αν θα ξεκινήσει ο Λιούμπισιτς αλλά σε αυτήν την περίπτωση κάποιος εκ των Πινέδα, Τσούμπερ θα πρέπει να μείνει εκτός.

Αυτό που θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι πως επιστρέφει ο Μουκουντί. Ο εξαιρετικός στόπερ έχει παίξει φέτος μόλις 16 ματς. Λίγα. Από αυτά μόνο τα 7 είναι για το πρωτάθλημα και έχει χάσει 12 σερί. Είτε λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, είτε λόγω τραυματισμού.

Το θέμα είναι πως έχει να παίξει από τις 21 Δεκεμβρίου και εκείνο το φοβερό και τρομερό 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Σε επίσημο βέβαια, μια και αγωνίστηκε στο πρόσφατο 0-1 φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πάντως, ακόμα κι αν παίξει όλα τα ματς έως το τέλος της σεζόν, το πολύ να πάει στα 25.

Πέρυσι είχε 30 παιχνίδι με 3 γκολ.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα