ΑΕΚ: Κάλενς ή Μουκουντί στη Θεσσαλονίκη;

Η ΑΕΚ έστω και προσωρινά πέρασε πρώτη. Χωρίς βέβαια να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αλλά όπως και να έχει η βαθμολογία είναι εκεί με τα ματς που έχουν γίνει έως τώρα.

Η ΑΕΚ μετά τα δύο όχι καλά αποτελέσματα, έπρεπε να κερδίσει τον Άρη. Το θετικό για την ομάδα του Αλμέιδα πως το έκανε με σχετική

ηρεμία.
Με καλό πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο κατέβασε ένταση. Θα φανεί αν αυτό μετρήσει στη συνέχεια των πλέι οφ της Super League.

Αν δηλαδή οι αντοχές αυξηθούν στη συνέχεια λόγω του ότι η ομάδα δεν έπαιξε φουλ με τον Άρη. Έχει εξάλλου την Κυριακή (21/4) ταξίδι και ματς στη Θεσσαλονίκη.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα θετικά για την ομάδα του Αλμέιδα, ήταν και η εμφάνιση του Κάλενς. Μετά τη διακοπή για τα προκριματικά και την επιστροφή του Μουκουντί, ο περουβιανός είχε υποχωρήσει σε τρίτη επιλογή στην άμυνα.

Ο καμερουνέζος δεν ήταν και σε τοπ φόρμα μέσα στην εβδομάδα, επομένως ο Κάλενς έπαιξε δίπλα στον Βίντα.  Και ήταν μια χαρά. Μπορεί ο Άρης επιθετικά να ήταν ακίνδυνος αλλά όποτε χρειάστηκε το δίδυμο του Αλμέιδα ήταν εκεί.

Και τώρα το ζήτημα είναι στη Θεσσαλονίκη ποιος παίζει; Ο Κάλενς ή ο Μουκουντί. Γιατί ο Μουκουντί έχει τα θέματα του τελευταία. Τακτικά.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα