ΑΕΚ: Ο Μπάλντοκ παράμενει στη λίστα

Η ΑΕΚ αν και δεν είναι σίγουρο πως θα κινηθεί για αριστερό μπακ, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα πάει για δεξιό. Ο Σιντιμπέ δε θα παραμείνει και μένει ο Ρότα. Και ο Ραντόνια. Ο Αλμέιδα, ωστόσο, θέλει τρεις παίκτες σε κάθε θέση ιδανικά, ειδικά στους ακραίους αμυντικούς.

Επιθυμία του Αργεντίνου προπονητή είναι να κατέβει και ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ αλλά αυτό όπου είναι δυνατό.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ για τη θέση του δεξιού μπακ παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ.

Παίζει και στην Εθνική ομάδα, η Ένωση έχει ανάγκη από ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Ο Μπάλντοκ φέτος έχει 13 συμμετοχές με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League. Η ομάδα του είναι στην τελευταία θέση και θα υποβιβαστεί. Είχε μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγώνων αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια έπαιξε.

Για 45 λεπτά απέναντι στην Άρσεναλ (ήττα 0-6) και στο 90λεπτο της ισοπαλίας 2-2 με την Μπόρνμουθ. Όλα δείχνουν πως ο Μπάλντοκ θα φύγει από το Σέφιλντ. Το συμβόλαιό του λήγει και δεν υπάρχει η πρόθεση να παίξει στην Τσάμπιονσιπ.

Η Ελλάδα φαίνεται καλός προορισμός για τον 31χρονο άσο, που έχει στοιχεία από αυτά που αρέσουν στον Αλμέιδα.

Ο Μπάλντοκ δεν είναι η μοναδική λύση αλλά παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ και είναι μια περίπτωση που συνεχίζει να απασχολεί.

Το θετικό βέβαια, πως ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει στη χώρα μας και το πρωτάθλημα μια και δεν έχει παίξει και οι έως τώρα αγωνιστικές εμπειρίες είναι από την Αγγλία, όπου γεννήθηκε κιόλας.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα