ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς δεν είναι ο περσινός

Αρκετά θέματα έχει φέτος η ΑΕΚ, που έκανε εξαιρετική χρονιά πέρσι, κατακτώντας τη Stoiximan Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ένας από τους βασικούς λόγους που το πέτυχε ήταν φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά και μερικοί παίκτες που ξεχώρισαν σε κομβικές θέσεις.

Μέσα σε αυτούς και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που έκανε πράγματα και θαύματα, με εξαιρετικές

εμφανίσεις που… ανέβαζαν όλο το παιχνίδι της Ένωσης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Σέρβος τελείωσε τη χρονιά που μας πέρασε με 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα είχε 9 γκολ και 5 τελικές πάσες.

Φέτος σε καμία περίπτωση δεν έχει το impact που τον έχουμε συνηθίσει! Τόσο σε νούμερα, όσο και με το personality του στην καθημερινότητα του club.

Αφήστε που δεν έχει υπάρξει ακόμη ένα παιχνίδι της προκοπής να σταθείς πάνω του φέτος πλην του αγώνα με την Μπράιτον (σ.σ.: σκόραρε κιόλας).

Φανταστείτε πως στη Super League 1 έχει ξεκινήσει μόλις σε έναν αγώνα. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που πέρυσι εξέθεσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν ενέκρινε την απόκτησή του με 1,5 μύριο φέτος είναι βουτηγμένος στην εσωστρέφεια μια και το σύνδρομο των τραυματισμών τον έχει ζορίσει και ψυχολογικά.

Μόλις σηκώνεται, πέφτει ξανά! Ένας ακόμη παίκτης που ΄χει περάσει τουλάχιστον 3 φορές από το γραφείο του Ματίας Αλμέιδα και διαφέρει από πέρυσι.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα