ΑΕΚ: Ο Τάσος Τσατάλης για τις γραμμές στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε!

Η ΑΕΚ στραβοπάτησε κόντρα στην Κηφισιά φέρνοντας 1-1 για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ωστόσο ο Τάσος Τσατάλης είχε πολλά παράπονα.

Αυτά είχαν να κάνουν με τη διαιτησία του αγώνα, αφού η Ένωση «φωνάζει» για μερικές φάσεις του αγώνα που θα μπορούσαν να της δώσουν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, καυτηρίασε τις γραμμές που μπήκαν από το VAR όσον αφορά το γκολ

που πέτυχε ο Νίκλας Ελίασον και ακυρώθηκε ως offside.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, απασφάλισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας πως είναι troll όλα αυτά που βλέπουμε και δε γίνεται να είναι πραγματικά.

«Όταν μου ήρθε το στιγμιότυπο σε μήνυμα, νόμιζα πως είναι troll. Αλλά δεν είναι. Μπήκα πάλι στην μετάδοση της Cosmote κι όντως αυτές είναι οι γραμμές που μπήκαν στο γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε και η φωτογραφία είναι από την μετάδοση του αγώνα αυτούσια.

Μπορεί ο καθένας να μπει στο Youtube και να το δει. Επαναλαμβάνω όσο και να φαίνεται απίστευτο: Δεν είναι trollάρισμα, είναι οι γραμμές που μπήκαν από τον κ. Βεργέτη Δημήτρη (AVAR), παρουσία του κ. Φωτιά Βασίλη (VAR). Ελλήνων διαιτητών Super League…», ανέφερε ο Τάσος Τσατάλης.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα