Άφαντος ο Σκάρπα – Έρχονται εξελίξεις στον Ιανουάριο;

Αν κάτι γνωρίζαμε ότι πήρε ο Ολυμπιακός τον Γκουστάβο Σκάρπα δανεικό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ότι μιλάμε για έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε όταν έχει βγει κορυφαίος της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Ωστόσο τα πράγματα από την αρχή δεν ξεκίνησαν καλά, αφού ο Βραζιλιάνος που είχε ακουστεί και στο παρελθόν δεν ήθελε 100% να έρθει στην Ελλάδα και τη Stoiximan Super League.

Ο

Ολυμπιακός πήρε έναν παίκτη με αρκετά θέματα το τελευταίο 6μηνο στην Premier League, που ούτε στην Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να δείξει κάτι από το ταλέντο του.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίστευαν ότι η ποιότητα του μπορεί να φανεί αν πάρει ευκαιρίες και αγωνιστεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.

Και, δυστυχώς, μέχρι νεοτέρας, αποδεικνύεται όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην καθημερινότητα στου Ρέντη, όπου και εκεί τα προβλήματα δε λείπουν.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος που ΄χει εξαφανιστεί εδώ και κανένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού (μπήκε ελάχιστα στο ματς με τη Γουέστ Χαμ) δεν βγάζει και τον απαιτούμενη ζήλο στις προπονήσεις.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχει βγάλει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ έξω από τα ρούχα του, γι΄αυτό άλλωστε και δεν το βλέπουμε καν να μπαίνει ικανοποιητικό χρόνο στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός φυσικά δε θα συνεχίσει να πληρώνει συμβόλαιο για έναν παίκτη που δεν προσφέρει και πολύ φοβάμαι πως τον Ιανουάριο θα υπάρχουν πρόωρες εξελίξεις…

Αν καταφέρει ο ίδιος και αλλάξει τα πράγματα στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τη μεταγραφική περίοδο θα το δούμε, αλλά δεν είναι και πολλές οι ελπίδες για κάτι τέτοιο.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα