Αυτά άλλαξε ο Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε ιδανικό σενάριο στο Περιστέρι. Πολλά γκολ, μεγάλη νίκη και επιστροφή του Πόνσε που σκόραρε χατ τρικ. Βρήκε τα γκολ του Γκαρσία στον Αργεντίνο η ομάδα του Αλμέιδα και αυτή ήταν η σημαντική διαφορά σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Και σε άλλες αναμετρήσεις που δεν κέρδισε φέτος στη Stoiximan Super League αλλά

και στην Ευρώπη, η ΑΕΚ έβγαζε στοιχεία της περσινής της πορείας. Δεν ήταν όμως αποτελεσματική. Στο Περιστέρι ήταν.

Υπήρχε κι άλλη σημαντική διαφορά. Ο Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος φέτος δεν κάνει το ίδιο καλά παιχνίδια σε σχέση με πέρυσι.

Βέβαια, η σεζόν στην Ελλάδα όσον αφορά το πρωτάθλημα έχει άλλο τόσο και φυσικά ο Αλμέιδα ελπίζει να δει τον περσινό Γκατσίνοβιτς.

Στο Περιστέρι τον είδε.

Η διαφορά ήταν πάνω στην προσέγγιση του παίκτη στον αγώνα. Ο Γκατσίνοβιτς έως τώρα έδειχνε μια προσπάθεια να βγάλει γκολ. Να παίξει περισσότερο για να σκοράρει παρά να δημιουργήσει.

Ήταν αρκετές οι φάσεις σε πολλά ματς, που πέρυσι μάλλον θα έδινε ασίστ. Φέτος τελείωνε τις φάσεις όχι και με  μεγάλη επιτυχία.

Με τον Ατρόμητο όμως ήταν ουσιαστικός. Όχι μόνο στη φάση του 0-2 αλλά ήταν και άλλες οι στιγμές που πρόσφερε σχεδόν έτοιμα γκολ.

Δυο φορές τουλάχιστον στον Τσούμπερ αλλά ο Ελβετός δεν τελείωσε καλά τις φάσεις. Το ζήτημα ήταν πάντως πως ο Γκατσίνοβιτς τις έδινε τις ασίστ και αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για το μέλλον και φυσικά και για τα επόμενα παιχνίδια που θα δώσει η Ένωση. Αν και ακόμα η σεζόν έχει δρόμο. Αυτό είναι εξάλλου, κάτι που έχει τονίσει ο Αλμέιδα.

Ο Γκατσίνοβιτς από την άλλη πλευρά είναι παίκτης που θέλει να έχει δίπλα του παίκτες και να συνεργάζεται. Να μπορεί να δίνει μπάλες και φυσικά να παίρνει μπάλες.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτά, Γκατσίνοβιτς, ΑΕΚ,afta, gkatsinovits, aek