Αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα πάρει και ο Λουτσέσκου το ξέρει!

Μετά την ήττα στην OPAP Arena κόντρα στην ΑΕΚ (2-0), ο ΠΑΟΚ καλείται να αντιστρέψει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί πέριξ της ομάδας, έχοντας μπροστά του δύο παιχνίδια που κρίνουν πολλά και ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά πως πρέπει να τα κερδίσει.

Ακόμη και στον Πειραιά,

ο δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο, ξέρει πως μια νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους μπορεί να δώσει άλλο αέρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Παράλληλα, ένα τρίποντο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, δίνει πολλά περισσότερα στους ασπρόμαυρους, οι οποίοι δεν έχουν βρει ακόμη την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι.

Φυσικά, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικήσει σε βάθος χρόνου την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, τότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του στα ντέρμπι. Σε παιχνίδια μεγαλύτερης δυσκολίας εν ολίγοις.

Αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα πάρει και ο Λουτσέσκου το ξέρει!

Φυσικά, ένα διπλό στον Πειραιά θα στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση προς η εμφάνιση στη Φιλαδέλφεια αποτέλεσε απλώς μια κακή παρένθεση και πως ο ΠΑΟΚ είναι διεκδικητής πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή όμως, εκτός από ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μπροστά του μια δυάδα κρίσιμων αγώνων που συμπληρώνεται με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν (9/11) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League.

Μπορεί στη Σκωτία να μην ήταν όλα ρόδινα, όμως ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια επική ανατροπή, επιστρέφοντας από την κόλαση του 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, στο 2-3.

Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν κάτι το μοναδικό, καθώς έφτασαν τις 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και πλέον έχουν μπροστά τους μια τεράστια ευκαιρία την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν με σύμμαχο την έδρα τους.

Πιο συγκεκριμένα, μια νίκη επί της Αμπερντίν στην Τούμπα, σημαίνει αυτόματα πως ο δικέφαλος του βορρά εξασφαλίζει την πρόκριση του από τους ομίλους της διοργάνωσης.

Παράλληλα, αυξάνει τα έσοδα της ομάδας από την Ευρώπη ενώ αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης έναντι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Δύο δύσκολα και πολύ κρίσιμα παιχνίδια για το μέλλον του ΠΑΟΚ λοιπόν, αυτά κόντρα σε Ολυμπιακό και Αμπερντίν..

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα