Άγριες Μέλισσες Spoiler 1/4: Δεν αλλάζει και πιέζει ο Νικηφόρος

08:44 1/4/2021 - Πηγή: Sportime
Άγριες Μέλισσες Spoiler 1/4: Ο Νικηφόρος τραβάει το σκοινί και τα πράγματα είναι έτοιμα να ξεφύγουν στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 1/4: Σοβαρεύουν πολύ τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες, με τον Νικηφόρο να σκέφτεται πλέον μόνο τον εαυτό του.

Ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση του να αποκλείσει μία για πάντα τον Σέργιο από την Ασημίνα, με την Ελένη και τον Λάμπρο να μπαίνουν στη… μάχη να τον μεταπείσουν.

Ωστόσο ούτε αυτοί μπορούν να το καταφέρουν και τα όρια αρχίζουν και ξεφεύγουν στο Διαφάνι, με τη Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού

την επιμέλεια.

Στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, βλέπουμε πολύ μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών, με τον Σέργιο να έχει άσχημες αντιδράσεις, μετά την ανακοίνωση του Νικηφόρου.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους.



Διαβάστε επίσης:

Survivor 31/3: ΤΡΟΜΕΡΟΣ τσακωμός ανάμεσα σε Νικολέτα- Μαριάνθη (VID)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα