Άλλαξε όλη την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου κόντρα στον Πανσερραϊκό – Τζίμας και Μάρκος Αντόνιο βασικοί

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (31/1, 21:00) τον Πανσερραϊκό στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αλλάζει όλη την ενδεκάδα.

Ως… τυπική διαδικασία μοιάζει το ματς, με δεδομένο πως ο Δικέφαλος επικράτησε στις Σέρρες με 0-4, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε

σε δέκα αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, κρατώντας μόνο τον Ζοάν Σάστρε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάθεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδη να αποτελούν το δίδυμο στην άμυνα, έχοντας τους Ράφα Σοάρες και Σάστρε αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Τσιγγάρας και Σβαμπ θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Μάρκος Αντόνιο να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Τζίμα.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKSER #FightBack #GreekCup #varagons pic.twitter.com/YsUTbufCnp

PAOK FC (@PAOK_FC) January 31, 2024

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας.

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Γιαξής, Οζντόεφ, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο, Τάισον, Μπράντον.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Κατσίκας, Ντάνκερλουι, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Πηλέας, Mορέιρα, Οικονόμου, Σοφιανός, Μούργος, Μασκανάκης, Άλεξιτς.

Στον πάγκο: Τσομπανίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Ουάρντα, Τομάς, Παπαβασιλείου, Μπετανκόρ, Γούλερι.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα