Ανανέωσε ο Πίτερς – Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει από τώρα τη νέα σεζόν!

«Φωτιά» βάζει ο Ολυμπιακός στους οπαδούς του λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού ανανέωσε τον Άλεκ Πίτερς μέχρι το 2026.

Η ομάδα του Πειραιά με δύο ποσταρίσματα, έκανε γνωστό ότι ο Αμερικανός αναμένεται να παραμείνει «ερυθρόλευκος»  και δείχνει ότι ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς αρχίζει από τώρα.

Ο Άλεκ

Πίτερς μπορεί την περασμένη σεζόν να έμεινε στη… σκιά του MVP, Σάσα Βεζένκοφ, ωστόσο φέτος κάνει διαστημική χρονιά.

Είναι από τους κορυφαίους σκόρερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του, αν όχι ο κορυφαίος, έχοντας 14.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο με 51.6% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 14.3 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ μέσο όρο με 54.8% στα τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι φυσικά απόλυτα ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του και ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα για όσα προσφέρει.

Kalimera!

Coffee anyone?#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFights pic.twitter.com/JlC8kkZgZk

Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) February 21, 2024

#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFights pic.twitter.com/iFJgF9hq7L

Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) February 21, 2024

Ολυμπιακός: Ποιος ακολουθεί μετά τον Πίτερς;

Σίγουρα ο Ολυμπιακός έπαθε και έμαθε το περασμένο καλοκαίρι, ειδικά με τις κινήσεις που δε βγήκαν και με τους σημαντικούς παίκτες που έφυγαν.

Έτσι δεν υπήρχε διάθεση για να ρισκάρει κανείς και από νωρίς-νωρίς η ομάδα του Πειραιά κλείνει τα… εργαλεία του για να παραμείνει η βάση του ίδια, αφού στο παρελθόν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν χάσει παίκτες, επειδή περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για να μιλήσουν για ανανέωση.

Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάνει τα σχέδια του για τις επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενισχυθεί το καλοκαίρι και να είναι ακόμα πιο δυνατός τη νέα χρονιά.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο… τραπέζι είναι πάρα πολλά. Φυσικά έχει γραφτεί αυτό του Σάσα Βεζένκοφ, του Τάιλερ Ντόρσεϊ που έχει και ελληνικό διαβατήριο αλλά και ο Μάικ Τζέιμς που λέγεται ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο.

Το σίγουρο είναι ότι όλα τα κενά που έχει η ομάδα θα καλυφθούν, ενώ βλέπουμε πως και οι παίκτες που ήδη  υπάρχουν στο ρόστερ θέλουν να παραμείνουν, αφού ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα, που χρειάζεται κάθε αθλητής.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα