Άνετος ο Παναθηναϊκός στο Μαρούσι – Κομβικός και πάλι ο Γκριγκόνις, ανεβασμένος ο Βιλντόζα

Μαρούσι – Παναθηναϊκός: Ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που πέρασε άνετα από το Μαρούσι με σκορ 79-92.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά για την ομάδα του Αταμάν ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις,

ο οποίος σκόραρε 16 πόντους αλλά και ο Λούκα Βιλντόζα με 19.

Από την αρχή της αναμέτρησης, οι πράσινοι επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό και με σύμμαχο την εξαιρετική άμυνα, κατάφεραν να αποκτήσουν προβάδισμα ασφαλείας.

O Αταμάν ξεκούρασε Σλούκα, Λεσόρ, Μήτογλου και ο Βιλντόζα άρπαξε την ευκαιρία να βγει μπροστά και από νωρίς το ταμπλό «έγραψε» διψήφιες διαφορές.

Κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα στο πρώτο μέρος ενώ και στην επανάληψη τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν με το τριφύλλι να βρίσκεται σε ρόλο οδηγού.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στο αήττητο που «τρέχει» (12-0) στην Stoiximan Basket League και βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 πόντους.

Κομβικός και πάλι ο Γκριγκόνις, ανεβασμένος ο Βιλντόζα

Κομβικοί και πάλι για ακόμη ένα παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Γκριγκόνις και Βιλντόζα που μετέτρεψαν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αμαρουσίου σε απλή διαδικασία, μιας και οι πράσινοι δεν ήθελαν να μπούνε σε μπελάδες ελέω του rotation στο οποίο προχώρησαν.

Τα Δεκάλεπτα του αγώνα: 12-28, 37-51, 56-75, 79-92.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα