Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Τις έκαψε ο Κοκλώνης – Μέχρι και τα παλαμάκια στημένα

Τελικά στον κόσμο της σόουμπιζ όλα είναι κατασκευασμένα και πίσω από το κάθε τι υπάρχει ένα καλοστημένο σχέδιο. Όπως αυτό που σκέφτηκε ο Νίκος Κοκλώνης και είχε πρωταγωνίστριες την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Βλέπετε όταν είδαμε την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του Just The Two of Us όλοι νομίζαμε πως εκεί οι δύο σπουδαίες τραγουδίστριες… τα βρήκαν.

Ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα αποκάλυψε ήταν κανονισμένο να γίνει από τα Χριστούγεννα αυτό το σόου! Ο γνωστός παραγωγός έγραψε

πιο συγκεκριμένα: «Δέσποινα Βανδή εσύ έχεις γενέθλια, σε μένα ομως φέτος, μαζί με την απόλυτη Άννα Βίσση μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- απο αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα.

Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα απο αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος Αρσενάκος κ γω γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου - γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα .

Θυμηθείτε εδώ την παράσταση που έδωσαν:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα