Ανσού Φατί: Παίζει στο Μουντιάλ Κ17 με την Ισπανία! (pic)

Φαίνεται να είναι πλέον οριστικό! Ο 16χρονος Ανσού Φατί, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την Μπαρτσελόνα, πήρε το ισπανικό διαβατήριο και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Μουντιάλ κάτω των 17.

Ο 16χρονος επιθετικός, έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, έχοντας ήδη σκοράρει δύο γκολ και έχοντας μοιράσει και μία τελική πάσα. Μάλιστα, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, έχοντας καταφέρει να τραβήξει πολλά βλέματα πάνω του.

Ο άσος από

τη Γουινέα, όπως ήταν λογικό, αποτέλεσε το «μήλον της έριδος», ανάμεσα σε τρεις ομοσπονδίες. Αυτή της χώρας του, όπως επίσης και της Εθνικής Ισπανίας και Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με τον Ζόρντι Άλμπα

Η επιλογή του Ανσού Φατί είναι πλέον οριστικά η «φούρια ρόχα» και μάλιστα όπως φαίνεται θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

¡PRIMICIA @JSuarezSexta! ANSU FATI ya tiene la NACIONALIDAD ESPAÑOLA.

Puede ser CONVOCADO para el MUNDIAL SUB 17. pic.twitter.com/pfnflOe1MD

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) September 20, 2019

View this post on Instagram

Qué noche!! Una gran victoria!! Muy feliz de marcar mi primer gol en el Camp Nou y ayudar al equipo. Todo un sueño… Gracias afición….una vez más!! Visca el Barça

A post shared by Ansu Fati (@ansufati) on Sep 14, 2019 at 3:39pm PDT

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για αν απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και είσαι συνδεδεμένος όλο το 24ωρο!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ανσού Φατί: Παίζει στο Μουντιάλ Κ17 με την Ισπανία! (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα