ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τζόλης: Συμβόλαιο 5 ετών δίνει η Νόριτς, κοντά σε deal με ΠΑΟΚ

17:05 5/8/2021 - Πηγή: Sportime

Την μπάνκα στον αέρα ετοιμάζεται να τινάξει η Νόριτς που προσφέρει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου ο Χρήστος Τζόλης να γίνει κάτοικος Αγγλίας. Κοντά στο deal με τον ΠΑΟΚ.

Τζόλης: Κοντά στο deal με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη βρίσκεται η Νόριτς, καθώς όπως αποκάλυψε το Sportime,

προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ (10 άμεσα και 2 σε μορφή μπόνους) στην ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου, το wonderkid του Δικεφάλου να… πιάσει Αγγλία.

Τα «Kαναρίνια» όμως δεν μένουν εκεί καθώς εκτός από τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ προσπαθούν με κάθε τρόπο να έχουν ικανοποιημένο και τον Χρήστο Τζόλη στον οποίο και προσφέρουν ένα συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, με τη συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να είναι προ των πυλών.

Με αυτόν τον τρόπο η Νόριτς «χρυσώνει» τον γεννημένο το 2002 ποδοσφαιριστή, προσφέροντας του τουλάχιστον τετραπλάσιες αποδοχές από αυτές, που έχει στον ΠΑΟΚ σήμερα ενώ και ο Γιαννούλης ήρθε σε επαφή μαζί του τον προηγούμενο καιρό, όσο η ομάδα του Κάροου Ρόουντ πιέζει για την απόκτησή του που πλέον είναι πιο πιθανή από ποτέ!

Διαβάστε επίσης: 

ΠΑΟΚ: Φουντώνουν τα δημοσιεύματα στην Αραβία για θετική κατάληξη στην υπόθεση Τζιοβίνκο!

Αντετοκούνμπο: Ζαλίζουν τα τελικά νούμερα του super max συμβολαίου του 

Φωτιά τώρα: Τοξικό νέφος πάνω από την Αθήνα – Αποκαλυπτική εικόνα από δορυφόρο

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα