Αποκλειστικό: Η ΚΕΔ «βλέπει» πέναλτι και χέρι του Μασούρα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ!

11:22 9/1/2024 - Πηγή: Sportime

Δεν έμεινε ευχαριστημένη η ΚΕΔ απο την απόδοση του Σλοβάκου Μαρέφκα στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Αυτό (μόνο) του «χρεωνει».

Και πως να μείνει άλλωστε, εδώ που τα λέμε! Η Επιτροπή είδε τις επίμαχες φάσεις του Ολυμπιακός – ΑΕΚ και «χρεώνει» τον ρέφερι ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος.

Και αυτό είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο μαρκάρισμα του Κάλενς στον Nαβάρο στο

71ο λεπτό. Για την ΚΕΔ υπάρχει παράβαση του αμυνόμενου η οποία στοιχειοθετεί παράβαση πέναλτι, την οποία όμως ούτε ο διαιτητής είδε, ούτε ο VAR!

Αναφορικά με την δεύτερη φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός και πρώτη χρονικά, αφού συνέβη τρία λεπτά νωρίτερα, το γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε για χέρι, η ΚΕΔ φαίνεται να συμφωνεί με την απόφαση του Μαρέφκα να καταλογίσει παράβαση, αφού σύμφωνα πάντα με την επιτροπή, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι και αποκομίζει πλεονέκτημα για να σκοράρει. Oπως αποκάλυψε το Sportime, o VAR δεν μπορούσε να παρέμβει αφού ο ρέφερι δεν έκανε delay.

Όσον αφορά το πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ στο μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Πινέδα το οποίο επίσης δεν καταλογίστηκε, η ΚΕΔ στηρίζει την απόφαση του διαιτητή να μην δείξει την άσπρη βούλα.

Για την φάση πριν το γκολ του Ολυμπιακού που επίσης έγινε κουβέντα αν το φάουλ που ήταν υπέρ της ΑΕΚ το έπαιξε ο Φορτούνης, ελέγχθησαν τα βίντεο και φάνηκε οτι παίκτης της ΑΕΚ έχει παίξει τη μπάλα, γι’ αυτό και τη στιγμή που ο Φορτούνης μπαίνει στο παιχνίδι δεν πάει προς την μπάλα για να μην κάνει διπλό παίξιμο.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα