Άρης: Eπέστρεψε και ο Κάρλσον – Η επόμενη μέρα για τον Σουηδό!

17:37 7/2/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Άρης δεν υπολογίζει τον Κάρλσον που επέστρεψε κι αυτός στη Θεσσαλονίκη. Η επόμενη μέρα του Σουηδού που πέρασε και δεν ακούμπησε!

Εκτός πλάνων και εκτός προπονήσεων βρίσκεται εδώ και καιρό ο Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Ο Σουηδός που είναι υπ’ ατμόν και είχε πάρει και ειδική άδεια από την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», επέστρεψε και αυτός στη Θεσσαλονίκη,

μετά τον Σέικ Ντουκουρέ. Αλλά οι δύο περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικές.

Ο Ντουκουρέ, όπως αποκάλυψε το Sportime, επέστρεψε και μπήκε στις προπονήσεις ενώ ο Σουηδός, θα κάνει ατομικό και θα μείνει μέχρι να… φύγει!

Η ΠΑΕ Άρης έχει δεχθεί δύο προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του και συγκεκριμένα απο την Γκέτεμποργκ και Νόρκεπινγκ. Αμφότερες ικανοποιούν το κλαμπ και απομένει να ξεκαθαρίσει με ποια θα συμφωνήσει ο ποδοσφαιριστής.

Όπως τονίζουν κύκλοι της διοίκησης, ο Κάρλσον θα αποχωρήσει σύντομα και θα επιστρέψει στην πατρίδα του, αφού στον Άρη δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου.

Με τον Ματαρίτα που επίσης δεν υπολογίζεται, οι διαπραγματεύσεις δεν φαίνεται να πηγαίνουν και πολύ καλά, αφού ο Κοσταρικανός δεν έχει αποδεχθεί καμία πρόταση αποζημίωσης που του έχει γίνει για να λύσει το συμβόλαιο του, αξιώνοντας χρήματα από το μεγαλύτερο μέρος του τριετούς διάρκειας συμβολαίου του, τα οποία αγγίζουν το 1 εκ. ευρώ! Αυτός είναι και ο λόγος που έχει «παγώσει» η απόκτηση αριστερού μπακ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Eπέστρεψε, Κάρλσον –, Σουηδό,aris, Epestrepse, karlson –, souido