Άρης: O «συναγερμός» με Μορόν και της αμύνης τα παιδιά που δεν γεμίζουνε… ταξί!

Άρης: Οι δύο στόπερ, ο εξής.. ένας για το ματς με τον Βόλο και οι δύο ακραίοι αμυντικοί! Στα «όπλα» με Μορόν!

Εκτός από τα προβλήματα τύπου Κάρλσον (που πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο… ) που έχει να λύσει ο Άκης Μάντζιος, έχει και τα «θέματα» με τραυματισμούς και τιμωρίες!

«Επιδημία» στην αμυντική γραμμή, με τον Έλληνα τεχνικό, να πορεύεται πλέον με δύο στόπερ που θα γίνουν… ένας στο μεθεπόμενο ματς που θα παίξει ο Άρης στον Βόλο, και δύο μπακ!

Βέλεθ και Δεληζήσης εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Φαμπιάνο

συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Βόλο. Η λύση Οντουμπάτζο δεν υφίσταται πλέον μετά τον τραυματισμό του τελευταίου στον ώμο, όπως επίσης και εκείνη του Φεράρι, αφού ο Ματαρίτα ταλαιπωρείται από θλάση. Με Ατρόμητο δύο κεντρικοί αμυντικοί (Φαμπιάνο, Μπράμπετς) και δύο μπακ (Μοντόγια, Φεράρι). Στον πάγκο κανείς. Με Βόλο το πρόβλημα μεγαλώνει, αφού ο Μάντζιος ψάχνει στόπερ για τη θέση του τιμωρημένου Φαμπιάνο. Λύση ανάγκης με κάποιον μέσο, πιθανότατα τον Πάρντο.

«Συναγερμός» και με Μορόν! Ο Ισπανός φορ δεν είναι τραυματίας, αλλά έχει δύο κάρτες και στην επόμενη θα χάσει ένα παιχνίδι. Και εκεί θα προκύψει πρόβλημα, αφού άλλος φορ δεν υπάρχει. Η περίπτωση Χριστοδουλόπουλου μετά την εικόνα του στο ματς με την Κηφισιά φαίνεται πως «καίγεται». Το ποιος θα καλύψει ενδεχόμενο κενό του Μορόν, επίσης είναι ένας γρίφος για δυνατούς λύτες. Ο Ζαμόρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που πατάει συχνά περιοχή, αλλά δεν είναι 9άρι.

Βέλεθ, Γκαρθία, Ρουπ, Ματαρίτα, Δεληζήσης, Σαβέριο, Ζουλ, Οντουμπάτζο, οι οκτώ στο απουσιολόγιο του Μάντζιου, ο οποίος ευελπιστεί να έχει τους περισσότερους εξ αυτών διαθέσιμους μετά την διακοπή, πλην των δύο πρώτων που θα αργήσουν ακόμα αρκετά. Μετά το σοκ με Μανού που πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου, ενδεχομένως να αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει Ιανουαρίου.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα