Άρης: Για τον Φαμπιάνο δείχνει ενδιαφέρον ακόμα και ο ΠΑΟΚ

Ο Άρης έχει πλέον και τον Ρόουζ στο ρόστερ του. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος έχει ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο, οι απαιτήσεις του είναι υπερβολικές, αλλά έχει πέραση. Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Επιστροφή Ρόουζ, λοιπόν, στον Άρη. Κάτι παραπάνω από αναμενόμενη μπορούμε να πούμε. Μην σας πω πως την περίμενα και νωρίτερα. Αλλά με αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε

άλλη στιγμή. Με αφορμή όμως το ότι επέστρεψε ο Ρόουζ στον Άρη, να κάνουμε ξανά μια νύξη για τον Φαμπιάνο.

Ο Βραζιλιάνος ξέρει πολύ καλά πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από το Sportime άλλωστε διαβάσατε τις αξιώσεις που έχει ο Βραζιλιάνος για το επόμενο συμβόλαιό του. Περί τα 700 χιλιάρικα. Χρήματα που δεν μπορεί και δεν θέλει να δώσει ο Άρης. Εξάλλου, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει κάνει πλέον τον προγραμματισμό της για το κέντρο της άμυνας.

Για τον Φαμπιάνο όμως ακούγεται πολύ και ο ΠΑΟΚ. Πάρα πολύ θα έλεγα. Σε σημείο… παρεξήγησης, πως κάτι τρέχει. Όντως κάτι τρέχει, δεν το λέμε έτσι. Ο ίδιος πάντως είναι σφίγγα σε ότι αφορά το μέλλον του. Δύσκολα του παίρνεις κουβέντα για το τι θα κάνει. Διπλωματικά απαντά στους περισσότερους. «Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα».

Ο Άρης πάντως θα ήθελε να τον πουλήσει. Αφενός για να μην τον χάσει ελεύθερο και αφετέρου για να μην πληρώσει το άλλο μισό του συμβολαίου του. Το ερώτημα είναι αν θα τον πούλαγε ακόμα και στον ΠΑΟΚ…

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα