Άρης: Ήταν το τελευταίο του;

Άρης: Ο Μπίργκερ Βερστράτε είναι πολύ πιθανό να αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως βασικός στους «κιτρινόμαυρους» στο ματς με την ΑΕΚ!

Αρκετά θα είναι τα «διαζύγια» το καλοκαίρι στον Άρη. Αποχωρήσεις, πωλήσεις και αποδεσμεύσεις διαχρονικά προκύπτουν στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ τις μεταγραφικές περιόδους.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε είναι ένα από τα ονόματα που είναι πολύ πιθανό να μην εξαντλήσει το συβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι

του 2025. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι με πλούσιο βιογραφικό, αλλά ο Άκης Μάντζιος δεν τρελένεται με τον Βέλγο μέσο. Ενδεχομένως και το ένα ημιχρονο που έπαιξε με την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή στο «Βικελίδης» να είναι και το τελευταίο του ως βασικός με τη φανελα του Άρη.

Με τον Ολυμπιακό εξάλλου δεν υπολογίζεται λόγω καρτών! Ενώ αποχώρησε και τραυματίας απο το «Βικελίδης» πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι με την Ένωση.

Με δεδομένο οτι ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για το ματς της χρονιάς, τον τελικό του Κυπέλλου, είναι πολύ πιθανό ο Μάντζιος να προβάρει περισσότερο την 11άδα του τελικού στα τρία τελευταία παιχνίδια των play off.

Στην 11άδα του τελικού δύσκολα θα βρίσκεται ο Βερστράτε, αφού Ζουλ και Νταρίντα αν είναι υγιείς, είναι ξεκάθαρα οι πρώτες επιλογές.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Ήταν,aris, itan