Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα LIVE 0-2 (Ημίχρονο)

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα LIVE: Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις 16:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Super League.

Με εκπληκτικό σουτ του Νάουμετς λίγο έξω από την περιοχή, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει το σκορ (0-1) απέναντι στον Άρη στο 15ο λεπτό!

Οι φιλοξενούμενοι δεν αρκέστηκαν στο ένα γκολ, καθώς εκμεταλλευόμενη τρομερή ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων (μετά από εκτέλεση κόρνερ), έκαναν και το 2-0

στο 22′ με κοντινή κεφαλιά του Παντελάκη.

Δείτε τα γκολ παρακάτω

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Ροζ, Ντάτκοβιτς, Δεληζήσης, Γκανέα, Σάσα, Ματίγια, Γκάμπα, Μπερόγλιο, Φετφατζίδης, Λόπεθ.

Αναπληρωματικοί οι: Τζέγκο, Μαντσίνι, Μάνος, Σούντγκρεν, Σενγκιέργκης, Μπουσέ, Χατζηπιρπιρίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πέρσμαν, Σιόντης, Καρτάλης, Ναουμέτς, Παμλίδης, Λεό, Κρίζμαν.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Γιαννίκογλου, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Λιάιος, Λώλης, Ελευθεριάδης, Ντομίνγκες, Κάστρο.

Ο Άκης Μάντζιος πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον «κίτρινο» πάγκο με τον Άρη να θέλει να πετύχει την 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη για τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι στη νέα σεζόν.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα LIVE: Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης με LIVE στατιστικά από το πινακάκι του Sportime (πάνω).

Το άρθρο Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα LIVE 0-2 (Ημίχρονο) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα