Άρης: Πρόγραμμα-«βουνό» με τέσσερα εκτός έδρας ματς σε 14 ημέρες!

Σε δύο… διαβολοβδομάδες θα κληθεί να τα βγάλει πέρα ο Άρης. Μετά την άκρως πολύτιμη νίκη του επί του Προμηθέα Πάτρας, o «Αυτοκράτορας» καλείται να ανταποκριθεί σε τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια στις επόμενες 14 ημέρες.

Συγκεκριμένα ο Άρης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Λαύριο (9/12, 15:00), ΠΑΟΚ. (13/12, 16:00), Λάρισα

(16/12) και ΑΕΚ
(19/12)!

Η αρχή βεβαίως για τον «Θεό του πολέμου» θα γίνει την Τετάρτη (09/12, 15:00, ΕΡΤ3), κόντρα στο Λαύριο, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Λαυρεωτικής, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης γυμνάστηκε σήμερα (Δευτέρα 7/12) το απόγευμα, χωρίς προβλήματα, στο «Nick Galis Hall», με τους ρυθμούς της προπόνησης να ανεβαίνουν.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Η ομάδα θα ολοκληρώσει αύριο (08/12) την προετοιμασία της και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Το ηθικό φυσικά είναι ακμαιότατο για Καμπερίδη και παίκτες καθώς είδαν ότι η δουλειά που έκαναν όλες αυτές τις ημέρες χωρίς παιχνίδια απέδωσε.

Βεβαίως ο Έλληνας τεχνικός είχε μια ανησυχία για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα του κόντρα στον ισχυρό Προμηθέα, ελλείψει αγώνων, όμως τελικά η εμφάνιση και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε πλήρως.

Τέλος δείτε παρακάτω τις ευχές της ΚΑΕ Άρης για τον Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος έκλεισε τα 46.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Το άρθρο Άρης: Πρόγραμμα-«βουνό» με τέσσερα εκτός έδρας ματς σε 14 ημέρες! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα