Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2: Τον σόκαρε με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο στο 97′!

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός: Απίστευτο ματς στην Αρκαδία, στο φινάλε του οποίου ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος έγραψε το 2-2!

Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1.

Οι φιλοξενούμενοι, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής

γραμμής και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στο δεξί, μπήκαν ορεξάτοι.

Πίεσαν ψηλά και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο ξεκίνημα, απέναντι σε έναν καλοστημένο αμυντικά Αστέρα Τρίπολης.

Ελάχιστες, πάντως, ήταν οι καλές στιγμές στο α’ ημίχρονο, δεδομένου ότι αμφότεροι ήθελαν πάση θυσία να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 19ο λεπτό, όταν ο Σωκράτης Διούδης αντέδρασε σωστά στο συρτό σουτ του Λουίς Φερνάντεθ.

Μία οργανωμένη επίθεση του Παναθηναϊκού στο 29′ κατέληξε σε κεφαλιά του Φεντερίκο Μακέντα που πέρασε άουτ.

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης των φιλοξενούμενων, όμως μόνο 1 από τα 10 γεμίσματά του αποδείχθηκε εύστοχο.

Εμφανής η απουσία του Χερόνιμο Μπαράλες για τον Αστέρα και του Μαουρίσιο για τον Παναθηναϊκό, αφού αμφότεροι έχουν τις απαιτούμενες εμπνεύσεις που τονώνουν το δημιουργικό σκέλος.

Γενικότερα μέχρι το 55ο λεπτό η αναμέτρηση δεν επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις, αν και οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν δύο τελικές στα πρώτα λεπτά.

Τότε ο Παναθηναϊκός είχε μία επιθετική έξαρση για 5 λεπτά που του έβαλε τις βάσεις για να αρχίσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Super League 1.

Αρχικά, στο 56′, ο Γιοάν Μολό συνεργάστηκε ιδανικά με τον Βιγιαφάνιες, έπιασε το δυνατό σουτ και ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

Έπειτα, στο 58′, ο Χουάνκαρ απέφυγε τον Σίτο, σέντραρε ιδανικά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και ο Φεντερικο Μακέντα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Τρίτο γκολ του Ιταλού στην Τρίπολη, έκτο στο πρωτάθλημα, δεύτερη σερί αγωνιστική που σκόραρε.

Περισσότερα σε λίγο…

Το άρθρο Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 2-2: Τον σόκαρε με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο στο 97′! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα