Αστέρας Τρίπολης: Αυτός τους έχει τρελάνει και τα σπρώχνουν

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να θέλει να ενισχυθεί τον Ιανουάριο, αλλά την ίδια ώρα υπάρχει για εκείνον και ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα.

Τα αφεντικά τον είχαν «καψούρα» εδώ και δύο χρόνια. Μέχρι που έκαναν πίσω το «εγώ» τους, έβαλαν το διαχρονικό τους contact στην αγορά της Αργεντινής (σ.σ.: Χουάν Ολιέρ) και προχώρησαν το deal με ένα χρόνο δανεισμό! Στο εξάμηνο ήδη ο Χουάν Μιριτέλο έχει δημιουργήσει θόρυβο: 18 ματς/9 γκολ!

Στην Τρίπολη βλέπουν πως αυτό που περίμεναν, βγαίνει στο χορτάρι. Γι’ αυτό και έχουν ήδη κινήσει

για την επόμενη ημέρα. Δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και «τρέχουν» το project απόκτησής του από την Defensa & Justicia.

Αυτό δεν είναι απλό. Μαγαζί γωνία ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά με συγκεκριμένο ταβάνι στα οικονομικά του. Παρ’ όλα αυτά οι Αρκάδες το έχουν πάρει τόσο ζεστά που το σκέφτονται να κάνουν την υπέρβαση. Τι σημαίνει αυτό με απλά μαθηματικά;

Το απαιτούμενο transfer fee αγγίζει τα 5 κατοστάρικα! Θα ήταν στα όρια του απαγορευτικού αυτό για κάθε ομάδα εκτός του Big 5.  Ωστόσο, οι Αρκάδες πιστεύουν πως με 300.000 ευρώ θα αποκτήσουν τουλάχιστον το 80% των δικαιωμάτων του 25χρονου Αργεντινού φορ. Οι επαφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές είναι σε πλήρη εξέλιξη. Λέτε να γίνει τελικά το colpo grosso με την επιμονή των αφεντικών;

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα