Αστέρας Τρίπολης: Κάνει τη μεγάλη έκπληξη!

Ενδιαφέρον καλοκαίρι θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης και αυτό γιατί πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις μετά τη φετινή αποτυχία παρά τα όποια άλλοθι.

Ο Μίλαν Ράσταβατς περνάει ζόρια και η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή. Ωστόσο, για ορισμένους παίκτες το τοπίο ξεκαθαρίζει.

Προ καιρού το Sportime.gr είχε αποκαλύψει πως «σκάει» ηχηρή αποχώρηση. Ο Νίκος Παπαδόπουλος διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Τρίπολη.

Θα

τον έλεγες και Αρκά. Πλέον, έξι ολάκερα χρόνια στο κλαμπ και μέχρι τον αγώνα στις 7 Ιανουαρίου (σ.σ.: ήττα 2-1 από ΠΑΣ Γιάννινα) πρακτικά έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια.

Στον ακριβώς επόμενο αγώνα με τον Βόλο χτύπησε νωρίς και βγήκε μόλις στο 13′. Ο τραυματισμός τον κράτησε για καιρό έξω Ο Νίκος Παπαδόπουλος γύρισε με τον Πανσερραϊκό, ξαναχτύπησε και έκτοτε δεν έχει επιστρέψει.

Ήρθε η στιγμή να πάρει ο Αντώνης Τσιφτσής τα γάντια του βασικού. Έκανε υπομονή, δεν βγήκε το βήμα στο εξωτερικό και γύρισε για να παίξει. Πίσω του ο Αστέρας Τρίπολης έχει τον Νίκο Γραμματικάκη, ένα νέο project που φέτος πήρε χρόνο συμμετοχής, και ακολουθεί ένα μεγάλο ταλέντο. Ο 17χρονος Θεόφιλος Κακαδιάρης είναι ο νεαρός στον οποίο πιστεύουν πολύ στους «κιτρινομπλέ». Θεωρούν πως έχει όλο το πακέτο για να πάρει καριέρα και σταδιακά του ανοίγουν τον δρόμο για την πρώτη ομάδα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα