Ατάκες που θα συζητηθούν από Γιαννακόπουλο για Παπαγιάννη, Αταμάν και Χεζόνια

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει ξεπεράσει τη φυγή του Γιώργου Παπαγιάννη και το έδειξε ξανά σε live που έκανε στο instagram με απάντηση που έδωσε έπειτα από ερωτήσεις των ακολούθων του.

Για την ακρίβεια, ο Δ. Γιαννακόπουλος έκλεισε οριστικά την πόρτα στον διεθνή Έλληνα ψηλό: «O Παπαγιάννης με ενόχλησε ως άνθρωπος πάρα πολύ, σκέψου τώρα να είχες και τον Παπαγιάννη αλλά δεν πειράζει. Δε συγχωρώ την προδοσία. Ο δρόμος με τις στροφές είναι πιο δύσκολος.

Παπαγιάννης

και ξερό ψωμί, είναι το αγαπημένο μου 5άρι. Όμως κάποιοι άνθρωποι δεν θα ξαναμπούν ΟΑΚΑ και ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος και ας είναι οι καλύτεροι», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος το καλοκαίρι ήρθε σε ρήξη με τον Γιώργο Παπαγιάννη που δεν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και επέλεξε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τη Φενέρμπαχτσε, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Μάλιστα, εκείνες τις μέρες είχε προχωρήσει σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσω Instagram stories στα οποία «κατακεραύνωνε» τον Έλληνα διεθνή και τον τότε ομοσπονδιακό τεχνικό.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα