Ατρόμητος: Εκτός από προπονητή ψάχνει και παίκτες

Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει κάκιστα τη σεζόν στη Stoiximan Super League και ο Κρις Κόουλμαν έχει μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του.

Το εύκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να φορτωθούν όλα στον προπονητή. Η πραγματικότητα πάντα είναι διαφορετική. Μόνο που είχε τις ευκαιρίες του και εκείνος και δεν έδειξε κάτι.

Παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον διασυρμό με 5-0 το Sportime.gr αποκάλυψε πως υπάρχει θέμα Κόουλμαν. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν όταν είχε χάσει με κάτω τα χέρια ο

Ατρόμητος στη Λεωφόρο.

Οι επαφές με τον Ουαλό για να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη. Έχει ξεκινήσει και η αναζήτηση για τον επόμενο.

Μόνο που απογοήτευση επικρατεί στους Περιστεριώτες και για την εικόνα ορισμένων παικτών. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν όταν έρθει ο νέος κόουτς. Εκείνος θα δείξει τι μπορεί να κάνει και τι μπορεί να πάρει από τον καθένα.

Ο Νίκος Βέργος είναι σε αυτούς που δεν έχουν πείσει. Υπάρχουν πολλοί χειρότεροι, αλλά ούτε ο Έλληνας φορ δικαιώνει τις προσδοκίες. «Γέμισε» με ματς/γκολ στο Αγρίνιο μία διετία. Επέστρεψε στα ξένα μια και αξίωνε μία δεύτερη ευκαιρία. Στο εξάμηνο μάζεψε των ιματιών του από την Αυστρία και πήγε στην Λαμία για να επαναφέρει τον εαυτό του σε ποδοσφαιρική καθημερινότητα: 18 ματς/4 γκολ! Διαβατήριο για να δημιουργήσει την προσδοκία ενός… Κουλούρη στο Περιστέρι. Φευ! Επτά ματς, 0 τέρματα. Στον Ατρόμητο θα βγουν τον Ιανουάριο στο παζάρι για «Νο9».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα