Ατρόμητος: Έξαλλοι οι άνθρωποί του – Αυτό τους ενόχλησε

Ούτε τώρα νίκη ο Ατρόμητος. Έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και το μόνο που κατάφερε ήταν να φύγει από ην τελευταία θέση αφήνοντας στον πάτο τον Βόλο.

Το παιχνίδι με τους Αρκάδες ήταν ένα τεστ αντοχής για όσους το παρακολούθησαν. Κακός ρυθμός, ελάχιστες φάσεις και σχεδόν ανύπαρκτες στιγμές φαντασίας/δημιουργίας.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Opap Arena,

πάντως, ο Ατρόμητος στρέφει τα βέλη του ξανά κατά της διαιτησίας. Αυτή τη φορά ο λόγος είναι η αποβολή του Κουντέ.

Στο 57′ ο Καμερουνέζος άφησε με παίκτη λιγότερο την ομάδα του. Το μαρκάρισμα που κάνει είναι σοκαριστικό. Θα μπορούσε να έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά στον Μάντζη. Με τις τάπες προς το καλάμι του Έλληνα επιθετικού πάει ο Κούντε.

Μόνο που στο Περιστέρι θεωρούν πως δεν θα έπρεπε να μείνουν με δέκα. Και αυτό γιατί στην αρχή της φάσης ο ρέφερι Φωτιάς σφύριξε για την αγκωνιά που ρίχνει ο Κεσρίντα στον Ρεγκίς. Αυτό που λένε από τον Ατρόμητο είναι πως δίνοντας φάουλ εκεί, το παιχνίδι σταματάει και δεν υπάρχει συνέχεια, άρα και το μαρκάρισμα του Κούντε.

Μετά το τέλος του αγώνα, μάλιστα, ο Κρις Κόουλμαν είπε γι’ αυτή την κόκκινη κάρτα πως «ήταν καταστροφή για εμάς, άλλαξε τα πάντα. Ήταν η τρίτη αποβολή σε έξι παιχνίδια»!

Δείτε ΕΔΩ τη φάση

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα