Μπάγερν – Παναθηναϊκός live streaming

15:00 5/4/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Μόναχο από την Μπάγερν και θέλει τη νίκη, προκειμένου να «αγκαλιάσει» τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα έδρας στα επερχόμενα Play-offs αντίστοιχα. Οι Βαυαροί από την άλλη μεριά, βλέπουν το… όνειρο των Play-in να απομακρύνεται.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ 

(κάνεις εγγραφή και χωρίς να χρειάζεται κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο αν και όλη τη φετινή σεζόν

έχει προκαλέσει «ζημιές» και βρισκόταν μέχρι πρότινος πολύ κοντά στα Play-in, μετράει πλέον τρεις διαδοχικές ήττες και απομακρύνεται από το στόχο της. Την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της με 87-79 από την Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που βρέθηκε να «κυνηγάει» από νωρίς στο σκορ.

Αμφίβολοι παραμένουν για τους Βαυαρούς οι Αντρέας Ομπστ και Ντέβιν Μπούκερ, δυο παίκτες πολύ σημαντικοί για την εξέλιξη του ματς.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING (05/04)Μετά από μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη στην Μπολόνια, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Βίρτους με 81-79 χάρη στο τρομερό buzzer-beater που πέτυχε ο Κέντρικ Ναν.Πλέον, οι «πράσινοι», έχουν ρεκόρ 21-11 και με δυο νίκες μπορούν να κλειδώσουν τη δεύτερη θέση. Ο κόουτς, Εργκίν Αταμάν, για πρώτη φορά φέτος, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να το κάνει πράξη.Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ(κάνεις εγγραφή και χωρίς να χρειάζεται κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα