Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός live streaming

Μετά τη σπουδαία επικράτησή του στο πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο «Palau Blaugrana» από την Μπαρτσελόνα για το Game 2 της μεταξύ τους σειράς για τα Playoffs της Euroleague με… φόντο το Final-4 του Βερολίνου.

Δείτε τον αγώνα live ΕΔΩ

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν πολύ συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς και έχοντας ως

κορυφαίους τους Γκος, Κάνααν και Φαλ, επικράτησαν στο τέλος με 77-75 για το «break» και το 1-0 αντίστοιχα στη σειρά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας ωστόσο, είδε τον Φίλιπ πετρούσεφ να τραυματίζεται και υπάρχει αγωνία στις τάξεις των Πειραιωτών για την κατάσταση του Σέρβου ενόψει των επόμενων μαχών, ενώ βελτιώνεται η κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING (26/04)

Οι «Μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να διαχειριστούν την αντίδραση που έβγαλε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός και έτσι γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς της σειράς, κάτι που την επηρεάζει ενόψει της συνέχειας. Κορυφαίοι για τους Καταλανούς ήταν οι Ερνανγκόμεθ, Πάρκερ, Αμπρίνες και Ρούμπιο, ωστόσο το σύνολο του Ρότζερ Γκριμάου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «σπίτι» της και στρέφει πλέον την προσοχή της στα επόμενα ματς, προκειμένου να βγάλει αντίδραση. Απουσίες δεν υπάρχουν για την Μπαρτσελόνα.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα