Μπέρι: «Στάζει αίμα και δεν δίνουν φάουλ»!

Ο Ντέβιον Μπέρι πέρασε στην αντεπίθεση, με τον παίκτη του Πανιώνιου να σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών, με αφορμή τον τρόπο αντιμετώπισής του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Ο γκαρντ του Πανιώνιου έριξε «καρφιά» κατά των διαιτητών του αγώνα με την Ενωση (Σχινάς, Πιτσίλκας, Χαλαμπαλάκης).

Συγκεκριμένα

έγραψε στο twitter: «Μήπως μπορεί να μου πεις κανείς πώς μπορείς να πάρεις σφύριγμα για φάουλ στην Ελλάδα. Παρακαλώ. Είναι απογοητευτικό να πηγαίνεις προς την μπασκέτα, να σε χαστουκίζουν, να “στάζει” αίμα και να μη γίνεται τίποτα»!

Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Σε ένα από τα μηνύματα, κάποιος θέλησε να του συμπαρασταθεί, όμως ο Μπέρι συνέχισε ακάθεκτος: «Φίλε είναι τρελό. Με δέρνουν σε κάθε ματς».

Can someone tell how do you Get foul call in Greece please it’s frustrating going to the basket and get slapped hit Start bleeding still nothing

— Davion berry (@DavionBerry) December 29, 2018

Λίγο μετά ο Μπέρι… ξαναχτύπησε υπονοώντας τη διοργανώτρια αρχή, γράφοντας: «Φίλε είναι τρελό. Πρέπει να το καθαρίσουν όλο αυτό».

Ο παίκτης του Πανιώνιου, κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε μεν 15 πόντους, αλλά τα στατιστικά του ήταν κάτω του μετρίου, καθώς είχε 5/13 δίποντα και 1/6 τρίποντα.

The post Μπέρι: «Στάζει αίμα και δεν δίνουν φάουλ»! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα