Δε «γυρίζει» του Πογέτ – Δεν επιστρέφει ο Μπακασέτας – Άφαντος ο Λύρατζης!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, τα Παρασκήνια του Sportime ανοίγουν την… κουρτίνα και σας δείχνουν πίσω από αυτή. Ο Γκουστάβο Πογέτ, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Λευτέρης Λύρατζης έχουν την τιμητική τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με την Εθνική Ελλάδας να παίρνει τη νίκη κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να δείχνει στον Γκουστάβο Πογέτ, πόσο λάθος έκανε που τον κρατούσε εκτός.

Το ματς έγινε ενώ υπάρχει

μία τεράστια σκιά πάνω από τον Ουρουγουανό, μετά τις δηλώσεις που έκανε για το συμβόλαιο του και φυσικά τα χρωστούμενα στο βοηθό του.

Όλα αυτά σε μία κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, όπου θα κληθεί πολύ σύντομα να παίξει για την πρόκριση της στα τελικά του Euro 2024.

Το θέμα έφτασε μέσα στα αποδυτήρια σίγουρα και η συζήτηση για το μέλλον έχει αρχίσει και οι παίκτες έχουν αρκετές δεύτερες σκέψεις, ειδικά αυτοί που είχαν πάρει φανέλα βασικού με τον Πογέτ.

Πλέον η κατάσταση είναι πού δύσκολο να αλλάξει για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, αφού οι εντυπώσεις και προς τον κόσμο, έχουν χαλάσει για τα καλά.

Από κει και πέρα, ο Τάσος Μπακασέτας έχει βγει στην αγορά και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού έκανε σαρωτική πορεία στην Τουρκία.

Την ίδια στιγμή είδαμε ότι πολλές φήμες έκαναν την εμφάνιση τους για επιστροφή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας στην ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή ο ίδιος δε μπορεί να σκέφτεται το να γυρίσει στη Stoiximan Super League, όντας μόλις στα 30 του.

Σίγουρα ο στόχος του, είναι ένας. Ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και σίγουρα μπορεί να το βρει και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του.

Τέλος ο Λευτέρης Λύρατζης, συνεχίζει να έχει θέματα στον ΠΑΟΚ, αφού ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον έχει ξεχάσει για τα καλά.

Ο Έλληνας παίκτης έχει μείνει στα αζήτητα, αφού δεν υπάρχει στήριξη και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον Ιανουάριο για δανεισμό.

Ξεκάθαρος στόχος το εξωτερικό αλλά ακόμα δεν υπάρχει καμία πρόταση. Έτσι η επόμενη λύση είναι να ενεργοποιηθεί ο εν Ελλάδι μηχανισμός που έχει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα