Δέκα λεπτά ανάλυση στο MEGA για το θέμα Τσιλούλη και ΑΕΚ – Ήξεραν στη Λαμία πως δεν θα παίξει και δήλωσαν τιμωρημένο τον Καρλίτος;

Μπόλικη ανάλυση έγινε στο MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα Live για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία το οποίο κέρδισε η Ένωση με 3-1.

Ωστόσο η συζήτηση δεν πήγε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά κυρίως στο εξωαγωνιστικό, αφού το σήκωνε και το… κλίμα με τα όσα είχαν γίνει.

Συγκεκριμένα,

η είδηση ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να συνεχίσει μετά το καλοκαίρι την καριέρα του, έπεσε σα… βόμβα και έφερε πολλά ερωτηματικά.

Αρχικά λοιπόν στο πάνελ, υπήρξε μία απορία για το αν γνώριζαν η Λαμία και ο Βόκολος από τον Ιανουάριο για το τι έχει αποφασίσει ο Τσιλούλης να κάνει.

Γιατί ο πολύπειρος τεχνικός τόνισε ότι το έμαθε την προηγούμενη του αγώνα, γι’ αυτό και άλλωστε τον έβγαλε από την αποστολή.

Ενώ σχολιάστηκε και η κίνηση του, να αποκαλύψει την είδηση αυτή μετά τον αγώνα και όχι πριν από αυτόν, για να γνωρίζουν όλοι ακριβώς τι έχει συμβεί.

Φυσικά η συζήτηση πήγε και αλλού μετά. Αφού αν γνώριζε η ομάδα τα όσα ειπώθηκαν, τότε κανείς δεν ξέρει τους λόγους που ο Καρλίτος δηλώθηκε σε αυτό τον αγώνα να εκτίσει την ποινή του, ενώ δε θα υπήρχε ούτε ο Τσιλούλης διαθέσιμος.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο MEGA, ενώ ο Αντώνης Καρπετόπουλος άφησε αιχμές για τον τρόπο που αγωνίστηκε η Λαμία σε αυτό το ματς.

Τέλος, κανείς δεν ήταν σίγουρος για το πώς θα παραταχθεί η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου από εδώ και πέρα, αφού αν εισέλθει στα playoffs, το πιο πιθανό είναι κόντρα στην ΑΕΚ να μην αγωνιστεί και πάλι ο παίκτης, ενώ την ίδια στιγμή θα παίζει κανονικά με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου.

Δείτε τα όσα είπαν στο MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα Live:

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα