Διαιτησία: Ένταση στο ημίχρονο στο Λαμία – Ατρόμητος – Αυτός ήταν ο λόγος! (vid)

Διαιτησία: Όλα… μέλι – γάλα δεν ήταν στο Λαμία – Ατρόμητος. Παράπονα των γηπεδούχων προς τον διαιτητή Βεργέτη και παρέμβαση Σπανού.

Στο τέλος ηρεμία, αλλά στο ημίχρονο στο Λαμία – Ατρόμητος ανέβηκαν οι τόνοι. Στην ματσάρα της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με το αγγλικό 3-3 τελικό σκορ!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απευθυνόμενος στον Βεργέτη, για την διαιτησία

του στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, του είπε «σφύρα καλύτερα. Άλλαξε το γιατί θα πας να βρεις τον Τζοβάρα», προκαλώντας την αντίδραση του διεθνή προσεχώς ρέφερι. Εκεί παρενέβη ένας ακόμα από τους παρευρισκόμενους στον χώρο και απευθυνομενος στον διαιτητή του είπε: «εσύ μην μιλάς. Αν δεν υπήρχαν αυτοί να βάζουν τα λεφτά τους, εσύ δεν θα ήσουν διαιτητής»!

Παρών στη φυσούνα του ΔΑΚ Λαμίας και ο Γιώργος Σπανός. Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου, αν και είδε την ομάδα του να προηγείται 0-2 και να ισοφαρίζεται σε χρόνο dt σε 2-2, προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες.

«Μην ακούς και μην επηρεάζεσαι από κανέναν. Παίζεις 50-50. Συνέχισε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο». Στο τέλος πάντως, η κουβέντα Πανουργιά και Σπανού ήταν σε πολύ ήρεμους τόνους.

Συμφώνησαν οτι θελουν τον Βεργέτη για τα εκτός έδρας παιχνίδια τους, με τον Σπανό να αναφέρει οτι στο δέυτερο πέναλτι, ο Παπαδόπουλος που κάνει την παράβαση, έπρεπε να δει και την κόκκινη κάρτα για στέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα