Διαιτησία: Και άσχετος και επικίνδυνος ο Λίντμπεργκ!

Διαιτησία: Ο Λιφ Λίντμπεργκ παραλίγο να στείλει τους VARιστες στο Αγρίνιο για το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ! Τελευταία στιγμή το έσωσε η ΚΕΔ!

Διαιτησία: Mάγεψε τα πλήθη στο πρόσφατο σεμινάριο – όπου το Sportime είχε πάλι την τιμητική του – ο Λιφ Λίντμπεργκ! Έλαμψε δια της… απουσίας του, ο συμπατριώτης του Φρόιντφελντ που μπήκε από… σπόντα υπεύθυνος στο VAR, αντι του Ζοάο Καπέλα που απολύθηκε.

Τώρα πως η Ελλάδα έχει καταφέρει να έχει var manager, άνθρωπο που στη χώρα του δεν υπάρχει το VAR, είναι ένα ερώτημα

που δεν θα απαντηθεί ποτέ. Μόνο η ΕΠΟ μπορεί να αιτιολογήσει τους λόγους που προσλήφθηκε για τη θέση αυτή ο Λίντμπεργκ!

Από… σπόντα είπαμε στο συγκεκριμένο πόστο ο Σουηδός που εκτός από… άσχετος με το συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι και επικίνδυνος.
Μετά το μπέρδεμα στο Κηφισιά – ΠΑΟΚ, λίγο έλειψε να μην έχει VAR και το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League!

Στο πρόσφατο σεμινάριο διαιτησίας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, και αφού είχαν γίνει γνωστοι οι ορισμοί, ο Λίντμπεργκ ενημέρωσε τον AVAR του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, οτι θα υπάρχει βαν στο Αγρίνιο και το ματς δεν θα βγει από το Μαρούσι, όπου βρίσκεται το VAR center!

Ευτυχώς, παραμονές του αγώνα και μετά από τηλέφωνα για επιβεβαίωση, η ΚΕΔ έστειλε… ορθή επανάληψη και το αυτογκόλ που πήγε να βάλει ο Σουηδός αποφεύχθηκε!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα