Διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ τον θεωρεί «τελειωμένο», αλλά είναι πιο ενεργός από ποτέ!

Διαιτησία: Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει βέτο για την αποχώρηση του Ζοάο Καπέλα απο την ΚΕΔ, αλλά ο Πορτογάλος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σεμινάριο, όπου το Sportime είχε την τιμητική του!

Μένει μέχρι να φύγει και όπως φαίνεται και από την γενικότερη συμπεριφορά, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Ο Ζοάο Καπέλα, ο οποίος ήταν και το μοναδικό μέλος της ΚΕΔ που δεν είδε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ

στο παιχνίδι με την Κηφισιά,  ήταν παρών στο σεμινάριο της Ξάνθης και περισσότερο ενεργός από ποτέ! Αν και ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει την αποχώρηση του και αυτό ενδεχομένως να ήταν και προαπαιτούμενο ώστε να συναινέσει στην πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ, που δεν έκανε την τιμή στο σώμα των διαιτητών να παρευρεθεί στο σεμινάριο!

Ο VAR Leader αν και μιλώντας στους διαιτητές, τόνισε οτι «φέτος τα λάθη που έχουν γίνει στην ίδια χρονική περίοδο με πέρσι (σ.σ. 11 αγωνιστικές) είναι περισσότερα, προτίμησε να μην τα «ακουμπήσει» και να τα δείξει με βίντεο στους διαιτητές και στους βοηθούς.
«Αποφασίστε τι θέλετε. Step up ή step down; Ξεκάθαρο οτι κάποιοι δεν ακολουθούν την διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολλο.

Φωνάζετε τους διαιτητές στο μόνιτορ χωρίς να έχετε προετοιμάστει για το on field review με τον operator. Χάνετε το τσεκάρισμα όλων των app. Λάθος χρήση των καμερών που έχετε στη διάθεση σας. Οι διαιτητές φεύγουν από το μόνιτορ χωρίς να έχουν δει όλες τις λήψεις. Λαθος συνεργασίες των VAR με τους AVAR».

Ο Καπέλα που όπως χαρακτηριστικά πρόσθεσε: «τα λάθη σας τα ξέρετε, εγώ θα σας δείξω τα σωστά για να δείτε τον σωστό δρόμο», στάθηκε στις σωστές διαδικασίες που έχουν ακολουθήσει, προβάλλοντας φάσεις απο τα παιχνίδια ΟΦΗ-Αρης, ΛαμίαΆρης, Κηφισιά – Ατρομητος, ΒόλοςΑΕΚ, ΟΦΗ – Ατρόμητος, ΑΕΚ – Ατρόμητος, Αρης – Κηφισιά, ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα