Διαιτησία: Ποιος θα φέρει τον διαιτητή του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός; Tι θα κάνει ο Φρόιντφελντ;

Διαιτησία: Η Stoiximan Super League έχει ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός την 8η αγωνιστική. Θα ψάξει για διαιτητή ο Πίτερ Φρόιντφελντ ή θα τρενάρει την ανάληψη των καθηκόντων του;

Διαιτησία: Με… επαναληπτικές εκλογές και Εθνική ομάδα θα κυλήσει

και αυτή η εβδομάδα! Οι ώρες… ξεγνοιασιάς όμως για την ΚΕΔ τελειώνουν, αφού η επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει το ντέρμπι των αιωνίων. ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός την Kυριακή στις 22 του Οκτώβρη.

Η επιτροπή καλείται να βρει τον ξένο διαιτητή που θα σφυρίξει την αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκης».

Το ερώτημα είναι ποιος θα αναλάβει να βάλει την… αγγελία; Η ΕΠΟ ουσιαστικά ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ, αλλά ακόμα ο Σουηδός δεν έχει αναλάβει καθήκοντα!

Τι θα κάνει ο Σουηδός; Θα ασχοληθεί με τον ρέφερι του ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός ή θα πάει πίσω την έλευση του στη χώρα μας, για να αναλάβουν άλλοι να βρουν τον διαιτητή που θα το παίξει;

Με το… καλώς σας βρήκα και ντέρμπι είναι ένα ρίσκο για τον 59χρονο Φρόιντφελντ, αλλά γι’ αυτό τον φέρνει ο Μπαλτάκος. Υποτίθεται οτι ο Μπένετ δεν έκανε όσα έπρεπε για να βρεθούν elite διαιτητές για τα παιχνίδια των «μεγάλων».

Για να δούμε αν η δική του επιλογή (δεν έφερε άλλο όνομα στην συνεδρίαση) αποδειχθεί πιο ικανός στο να φέρνει κορυφαίες σφυρίχτρες!
Ο Σουηδός που λογικά θα έχει ενημερωθεί για το κλίμα στην Ελλάδα, θα πρέπει να την… ιδρώσει την φανέλα, ακόμα και αν αποφύγει το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός. Την μεθεπόμενη (9η) έχει ΑΕΚΠΑΟΚ και την 10η ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ.

Εκτός αν εμφανιστεί κατά τα μέσα Νοέμβρη που θα έχει ψυχράνει και ο καιρός για να μην του έρθει απότομη η κλιματολογική αλλαγή!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαιτησία, Ποιος, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Tι, Φρόιντφελντ,diaitisia, poios, olybiakos – panathinaikos Ti, frointfelnt