Διαιτησία: Το «ντου» του Τζαβέλλα στον Βάτσιο, τα παράπονα του Σπανού και το «shame on you» του Ίλιτς!

Διαιτησία: Την «έπεσε» στον Βάτσιο ο Τζαβέλλας. Γκρίνιαξε και ο Σπανός. Τα έχωσε και ο Ίλιτς στον ρέφερι του Ατρόμητος – Κηφισιά.

Είχε ψωμάκι το ματς στο Περιστέρι. Μετά τη λήξη του. Η Κηφισιά το γύρισε αν και έχανε στο ημίχρονο και στο τέλος Τζαβέλλας και Βάτσιος τα είπαν εντός των αποδυτηρίων και σε πολύ έντονο ύφος. Μάλιστα λίγο έλλειψε να ξεφύγει η κατάσταση.

«Εμείς το χάσαμε, αλλά δώσε και σε μας κανένα φάουλ», του είπε ο Τζαβέλλας. «Τι πλεονέκτημα λες οτι αφήνεις

στο τέλος και η Κηφισιά βγαίνει στην κόντρα». Ο ρέφερι από την Δυτική Αττική δεν άφησε να πέσει λέξη κάτων και απάντησε στον Τζαβέλλα με ύφος κάτι που άναψε περισσότερο τα αίματα. «Μας τι λες κι από πάνω». Εκεί βγήκαν οι «μάνικες» και η φωτιά έσβησε πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Διαιτησία: Το κράξιμο του Σπανού και το «shame on you» του Ίλιτς!

Και είχε και δεύτερο ημίχρονο, το τρίτο ημίχρονο στα αποδυτήρια μετά τη λήξη στο Ατρόμητος – Κηφισιά. Ο Βάτσιος μετά τον Τζαβέλλα, τα άκουσε και από τον Γιώργο Σπανό, αλλά και από τον Σάσα Ίλιτς. «Εντάξει εμείς το χάσαμε σήμερα το παιχνίδι, αλλά δεν μας έδωσε ούτε φάουλ», του είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον προπονητή του να μιλάει για ντροπή: «Shame on you». Ο κόουτς του Ατρομήτου «φόρτωνε» από νωρίς πάντως και πριν τελειώσει το παιχνίδι. Έξαλλος στον πάγκο, βρίζοντας στη μητρική του γλώσσα. Τώρα ποιον, ποιούς και γιατί, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Και μετά το ματς δεν έκανε την παραμικρή δήλωση!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα