Διαιτησία: Υπέγραψε, ανακοινώθηκε και κατευθείαν στα «βαθιά» ο Φρόιντφελντ!

Διαιτησία: Eπίσημα ο Πίτερ Φρόιντφελντ, ο νέος αρχιδιαιτητής, υπογράφοντας το συμβόλαιο του. Κατευθείαν στα βαθιά ο Σουηδός!

Ο Πίτερ Φρόιντφελντ είναι ο νέος αρχιδιαιτητής με την επίσημη ανακοίνωση ανάληψης των καθηκόντων να «σηκώνεται» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ο Σουηδός αποδέχθηκε τους όρους του συμβολαίου το οποίο και έλαβε στα χέρια της η ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία να κάνει γνωστή την πρόσληψη του.

Ο Φρόιντφελντ

αναμένεται πλέον να έρθει άμεσα στην Έλλαδα για μόνιμη εγκατάσταση και να πιάσει δουλειά. Το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League ξανά στη σέντρα από την προσεχή Παρασκευή με τρία κολλητά ντέρμπι τις επόμενες αγωνιστικές. ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός (8η), ΑΕΚΠΑΟΚ (9η), ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ (10η).

Κατευθείαν στα… βαθιά ο Σουηδός επικεφαλής της ΚΕΔ που καλείται να βρει ξένους διαιτητές από elite ή πρώτη κατηγορία, όπως έχουν ζητήσει οι πέντε «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ υπέγραψε αργά χθες βράδυ το συμβόλαιό του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κατόπιν αυτού, από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας».

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα