Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «ΠΑΟ ο τρομερός»

09:10 4/1/2020 - Πηγή: Sportime

Διαβάστε τι αναφέρει σήμερα (4/1) το πρωτοσέλιδο του Sportime, μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

*ΠΑΟ ο τρομερός – Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στο Καλίνινγκραντ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου επικράτησε με 100άρα στην

παράταση, ενώ η κανονική διάρκεια τελείωσε 89-89 – Οι «πράσινοι» κλείνουν τον πρώτο γύρο στη Euroleague με ρεκόρ 10-7 και πατούν γερά στην εξάδα και τα πλέι-οφ – Σούπερ Μήτογλου με 25π. και 16ρ. – Ηγέτης Καλάθης με 22π. και 17 ασίστ – Ν. Μπουρλάκης: «Φωνάζει» ότι μπορεί παραπάνω!

*Πάθος vs Αήττητου – Ο Άρης που «διψάει» για μεγάλες επιτυχίες αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, που έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα πρωταθλήματος, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης – Ποια τα δύο ερωτήματα της ενδεκάδας του «Δικεφάλου» – Τι σχεδιάζει ο Ένινγκ για τους «κίτρινους» – Ν. Τοσκίτσης: Ο Βιεϊρίνια το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ – Ανακοίνωση ΠΑΟΚ: «Ο Ολυμπιακός έχει ασυλία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (4/1)

*Καταγγελίες – Σκληρή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός με αφορμή τον ορισμό των διαιτητών της 17ης αγωνιστικής, κάνοντας λόγο για στημένο πρωτάθλημα. Βασικός ο Βαλμπουενά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση του Καμαρά και ο Γκερέρο που ψάχνεται. Οι επενδύσεις σε νέα ταλέντα και οι χειμερινές μεταγραφές – Αλ. Χρηστάκος: Σταματήστε το.

*Ο απόλυτος – Ο Σπανούλης… κυνηγάει τον Γκάλη για πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων – Σύννεφα για Κεμζούρα: Ο Λιθουανός αντιλαμβάνεται ότι η καρέκλα του τρίζει – Και στο βάθος Τόμιτς.

*Καταλυτικός – Ο Ζαχίντ έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσει του, όπως επιβεβαίωσε ο Γιώργος Δώνης και τον περιμένει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προβληματισμός για Δημήτρη Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη.

*Αποφάσισαν – Όσα συζήτησαν για τις μεταγραφές Μελισσανίδης, Ίβιτς και Καρέρα. Ανοικτό παράθυρο για πωλήσεις – Όλα τα δεδομένα για τα εγκαίνια στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» – Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε την επίθεση στον Ευαγγέλου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «ΠΑΟ ο τρομερός» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα