e-Sportime (11/8): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

e-Sportime (11/8): Ο Ολυμπιακός είπε «αντίο» πρόωρα στο Champions League εξαιτίας της Λουντογκόρετς. Ένας οδυνηρός αποκλεισμός.

e-Sportime (11/8): Πόνεσε αυτό. Πολύ. Ο Ολυμπιακός δεν θα βρεθεί φέτος κατά την προσφιλή συνήθειά του στους ομίλους του Champions League.

Το ταξίδι στα αστέρια τελείωσε πρόωρα. Εξαιτίας της Λουντογκόρετς. Μια αποτυχία, ας μην το εξωραΐζουμε. Το σοκ κόντρα στη βουλγαρική ομάδα ήρθε στα πέναλτι, αλλά στην πραγματικότητα οι Πειραιώτες πλήρωσαν τα δικά τους λάθη και ελλείψεις. Ήταν ένα κακό «που ερχόταν» όπως γράφει στην ανάλυσή του για το παιχνίδι ο Γεράσιμος Μανωλίδης, στην τελευταία σελίδα της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.

Μαζί μας στο πρωτοσέλιδο και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για την θάλασσα και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης δεν νίκησαν στα φιλικά τους κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ αντίστοιχα και κυρίως είδαν ξανά στον καθρέφτη τις αδυναμίες τους. Τουλάχιστον το κέφι των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης έφτιαξε η μεταγραφή του Καμαρά, είναι η ακριβότερη της ιστορίας τους και μπορεί κάλλιστα να κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα. Στον ΠΑΟΚ η ρεβάνς με την Μποέμιαν έκανε για λίγο στην άκρη λόγω της πώλησης του Τζόλη στη Νόριτς, ο 19χρονος άσος, όνειρο ζει και φαίνεται από τα λόγια του! Οσον αφορά την ΑΕΚ, έδειξε πόσο πολύ πιστεύει στην προοπτική του Μάριου Μιτάι, δένοντάς τον ως το 2026.

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Καλά όλα αυτά, αλλά σε μια μέρα που η Παρί Σεν Ζερμέν έχε ανακοινώσει τον Λιονέλ Μέσι όλα τα άλλα είναι… σαν να μην έγιναν! Βασικά εδώ ακόμα δυσκολευόμαστε και τσιμπιόμαστε μπας και πιστέψουμε ότι είδαμε τον Αργεντινό μάγο της μπάλας με άλλη φανέλα πλην της Μπάρτσα…

Παρέα μας, είναι και η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Κατεβάστε την e-Sportime 11-8-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

e–Sportime: Σαρώνει στα downloads! Έτσι θα σας έρχεται ειδοποίηση στο Inbox – Δείτε την απαραίτητη ρύθμιση

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα