e-Sportime (22/12): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Ο Αθανασιάδης έπαθε Μπρινιόλι

e-Sportime (22/12): Ο Γιώργος Αθανασιάδης με ένα τραγικό λάθος στέρησε από την ΑΕΚ τη νίκη στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού.

Με τις φετινές του εμφανίσεις ο γκολκίπερ της ΑΕΚ σίγουρα δεν δικαιολογεί την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ματίας Αλμέιδα ως βασικό. Πολλά λάθη μαζεμένα, τα οποία έρχονται σε κόντρα με τις πρότερες καλές του σεζόν, κυρίως στη Σέριφ.

Που είναι εκείνος ο τερματοφύλακας

που κατέβαζε ρολά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης; Σίγουρα όχι στις Σέρρες, με τον Αθανασιάδη να παθαίνει… Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Αμφότεροι κάνουν διαγωνισμό ποιος θα πάθει τα περισσότερα σεντόνια φέτος.

Κάθε λάθος τους στοιχίζει και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός έχουν να το λένε ότι στη Stoiximan Super League πληγώνονται από τους πορτιέρε τους.

e-Sportime (22/12): Ο Καρβαλιάλ που ξέμεινε από επιλογές – Πτώση για Αθανασιάδη-Σπόραρ

Ο Αgent Greek συνεχίζει δυναμικά με τα πιο σπαρταριστά νέα από τις μεγάλες ομάδες και όχι μόνο.

O Καρβαλιάλ που δεν ήξερε ποιον να βάλει από τον πάγκο κόντρα στον Ατρόμητο – Πολλές απουσίεςΟ Αθανασιάδης που φαίνεται να χάνει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚΗ ανομβρία του Σπόραρ που μπορεί να τον ρίξει στην τρίτη θέση της ιεραρχίας των φορΗ σοβαρότητα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά – Γι’αυτό είναι πρώτος

Πέντε σελίδες με όλη την αγωνιστική δράση από τη Stoiximan Super League. Η ευγενική χορηγία της ΑΕΚ, η καταλυτική απουσία του Φορτούνη στο Περιστέρι, το… εξα-κούρβερτο γλέντι του ΠΑΟΚ στην Καισαριανή, η νίκη του Αστέρα στο Ηράκλειο και η μάχη της παραμονής που συνεχίζεται.

Στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα από τον ΧΟΣΕ. Μια σελίδα για το αγαπημένο αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Κατεβάστε την e-Sportime 22-12-2023 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα