e-Sportime (6/11): Κατέβασε την ηλεκτρονική εφημερίδα – Πάρτι στο ΣΕΦ έκανε ξανά ο Ολυμπιακός

e-Sportime (6/11): Με το που σοβαρεύτηκε αμυντικά, ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι και ισοπέδωσε τη Μονακό στην Euroleague.

e-Sportime (6/11): Αιχμαλώτισε τη γαλλική ομάδα. Ξεπέρασε το κακό του ξεκίνημα και μετά δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω φτάνοντας στο επιβλητικό 86-65. Στο ΣΕΦ πάει από νίκη σε νίκη.

Πώς τα κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι»;Τι έκανε

τη διαφορά; Ποια είναι η προοπτική τους; Όλα αυτά και πολλά περισσότερα θα τα βρείτε εντός της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, όπως και την ανάλυση του αγώνα που υπογράφει ο Νίκος Μπουρλάκης.

Μαζί μας και το stime.gr όπου μπορείτε να αγοράσετε εκπληκτικές πετσέτες για το σχολείο και το γυμναστήριο σε διάφορα χρώματα.

Στο ποδόσφαιρο, η δράση στη Super League συνεχίζεται και σας βάζουμε στο κλίμα. Η ΑΕΚ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και για να τα καταφέρει θα πρέπει να υποτάξει τον Απόλλωνα Σμύρνης. ΟΦΗ – Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός είναι τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας.

Κοντά μας στην 1η μας σελίδα και η VICAN με προϊόντα περιποίησης για όλη την οικογένεια.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα κόντρα στην Άιντραχτ και ο Ονιεκούρου είναι ένα καλό «παυσίπονο». Το ίδιο και στον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ανανέωσε επίσημα. Στον Παναθηναϊκό, ο Πούγγουρας τέθηκε νοκ άουτ για ένα μήνα και βγαίνει ξανά στο προσκήνιο ο κακός σχεδιασμός του καλοκαιριού στα στόπερ.

Παρέα μας, στο πρωτοσέλιδο, είναι και η BENOSTAN με την μεγάλη συλλογή προϊόντων περιποίησης για τη γυναίκα και το παιδί με βάση το ελαιόλαδο.

Η στήλη των Παρασκήνιων επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά! Δεν θα σας πούμε πολλά περισσότερα, αλλά θα σας δώσουμε ορισμένα… hints. Λουτσέσκου, Πέδρο Μαρτίνς, Τσιμίκας, Πασχαλάκης, βρίσκονται σε περίοπτη θέση σε αυτό το απολαυστικό και κλασικά άκρως αποκαλυπτικό δισέλιδο!

Και last but not least, ένα μεγάλο «μπράβο» το αξίζει πέρα ως πέρα ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση. Συγχαρητήρια και στον Απόστολο Χρήστου, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση.

Κατεβάστε την e-Sportime 6-11-2021 ΕΔΩ με ένα κλικ.

Διαβάστε επίσης

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Sportime Team για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα