Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία LIVE Streaming

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Η Εθνική μας δίνει ένα φιλικό τεστ πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία έστω και εάν είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει μία σπάνια ευκαιρία, να δοκιμάσει δηλαδή πράγματα και πρόσωπα χωρίς πίεση. Αυτό το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία να τεστάρει όσα πρέπει η Ελλάδα εν όψει και των

κομβικών αγώνων του Μαρτίου για το Nations League. Μέσω εκείνων θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Euro 2024.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ενδεκάδα έχει φυσικά να κάνει με τη συμμετοχή του Κωνσταντέλια. Ο Πογέτ είχε ακούσει πολλά για τους χειρισμούς στην υπόθεση του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ. Ο «Ντέλιας» έχει ήδη δύο συμμετοχές με το εθνόσημο, αλλά για πρώτη φορά θα είναι στην ενδεκάδα. Μάλλον αναμενόμενες μπορούν να χαρακτηριστούν οι υπόλοιπες επιλογές του Ουρουγουανού κόουτς.

Όποιος επιθυμεί να δει το παιχνίδι, μπορεί να το κάνει πατώντας ΕΔΩ. Στις 19:00 η σέντρα.

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Οι ενδεκάδες

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Ντάρεν Μπέιζελεϊ): Βουντ, Μπίντον, Σμιθ, Κακάτσε, Σινγκ, Στάμενιτς, Πάιν, Γκάρμπετ, Μπελ, ΜακΚόβατ, Γουντ.

Πάγκοι

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Ρέτσος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Γιαννούλης, Κουλιεράκης, Γαλανόπουλος, Σάλιακας.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Γουέιν, Πάινακερ, Πάουλσεν, Γκρέιβ, Τσέιμπνες, Τζαστ, Κρόκομπ, Μπόξαλ, Σέρμαν, Μάτα, Γουίλκινς, Λιούις.

Φίλιππος Ποταμιανάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα