Επίλεκτη ομάδα βουλευτών σε αγώνα μπάσκετ στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη

Φιλικός αγώνας μπάσκετ από βουλευτές και αστυνομικούς προς τιμήν του εκλιπόντα Γιάννη Ιωαννίδη την Τετάρτη (22/11, 14:00) στο κλειστό γυμναστήριο Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 22-11-2023 στο κλειστό γυμναστήριο Εθνικής Αντιστάσεως στον οδό Ιφιγένειας 11 στην Καλλιθέα, η ομάδα μπάσκετ Βουλευτών και φίλων θα παίξει παιχνίδι στη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη με αντίπαλο αντιπροσωπευτική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το παιχνίδι θα

ξεκινήσει στις 14:00. Στο πλαίσιο του αγώνα θα δοθεί τιμητική φανέλα στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη. Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο ήταν οι ιδρυτές της ομάδας μπάσκετ των Βουλευτών, την φανέλα της οποίας έχει φορέσει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο αυριανό παιχνίδι θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές: Α. Γεωργιάδης, Χ. Σταϊκούρας, Ν. Παναγιωτόπουλος, Π. Χρηστίδης και οι πρώην Βουλευτές: Α. Λοβέρδος, Γ. Αρβανιτίδης, Δ. Κωνσταντόπουλος, Κ. Αγοραστός. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Σάκης Τζαλαλής. Η ομάδα των Βουλευτών ευχαριστεί το Δήμο Καλλιθέας και τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γ. Γάλλος» για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου. Τον αγώνα στηρίζει η Natech AE».

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίλεκτη, Γιάννη Ιωαννίδη,epilekti, gianni ioannidi