Επιβεβαίωση Sportime: Ήρθε για την ΑΕΚ ο Μάνι Χάρις!

Ο Μάνι Χάρις βρίσκεται από το μεσημέρι στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το Sportime.

Επίσης από τις 9 Ιουλίου σας είχαμε αναφέρει για την επιθυμία και Χάρις για συνεργασία ενώ στις 29 Ιουλίου είχαμε αναφέρει την οριστική συμφωνία.

Πλέον ο 31χρονος φόργουορντ βρίσκεται στην χώρα μας και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες ήρθε χαμογελαστός και με αρκετές βαλίτσες

για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Χάρις που επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά τη σεζόν 2017-18,  θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», που θα είναι διάρκειας ενός έτους.

Να σημειώσουμε ότι αυτή θα είναι η 3η φορά στην καριέρα του που ο Χάρις θα συνεργαστεί με τον Στέφανο Δέδα. Προηγήθηκε η σεζόν 2018-2019 στην Μπαχτσέσεχίρ και το 2020 στην Χολόν. Στην Μπαχτσέσεχιρ είχε κατά μέσο όρο 21,4 πόντους- 5,7 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά αγώνα. Στη Χολόν είχε 22 πόντους- 6,7 ριμπάουντ- 3,3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Διαβάστε επίσης:

T Καπετανάκος: Η ΑΕΚ που δεν αλλάζει και (μας) τρομάζει

Σούπερ κίνηση, στον Ολυμπιακό με μονοετές συμβόλαιο ο Ντόρσεϊ (Vid)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα