Εθνική Ελλάδας: Εκτός αποστολής ο Μασούρας – Δεν παίζει στο φιλικό ο Μπακάκης

Πρώτη προπόνηση για την εθνική μας ομάδα στον Άγιο Κοσμά, ενόψει των αναμετρήσεων με Αυστρία (φιλικό), Μολδαβία και Κόσοβο για το Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας έχει τρία ματς μπροστά της, ωστόσο ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Γιώργο Μασούρα που έμεινε εκτός αποστολής. Μάλιστα, ο άσος του Ολυμπιακού δεν θα αντικατασταθεί.

Ο προερχόμενος από τραυματισμό Μιχάλης Μπακάκης

είναι κανονικά στην αποστολή, έκανε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα (5/10), αλλά δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Αυστρία την Τετάρτη (7/10).

Θα παραμείνει στην αποστολή και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τη Μολδαβία και το Κόσοβο.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς.

Το βράδυ η ομάδα θα δειπνήσει στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων όλων των μελών της εθνικής ομάδας.

Την Τρίτη (6/10) η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί στον Άγιο Κοσμά και το απόγευμα θα «πετάξει» για Αυστρία (18:30) καθώς υπάρχει το φιλικό.

Η αποστολή που απαρτίζεται από 25 ποδοσφαιριστές είναι η εξής:

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 – φιλικός), τη Μολδαβία στις 11/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο στις 14/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League). #nationsleague #nationalteam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada) στις 1 Οκτ, 2020 στις 5:17 πμ PDT

Το άρθρο Εθνική Ελλάδας: Εκτός αποστολής ο Μασούρας – Δεν παίζει στο φιλικό ο Μπακάκης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα