Έτοιμος για ιστορικό ρεκόρ ο Λουτσέσκου – Γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League και με αυτόν τον τρόπο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι έτοιμος για ένα ιστορικό ρεκόρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός απέχει πολύ λίγο από το να γίνει ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο

Αναστασιάδη να κατέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή, την κορυφή της σχετικής λίστας.

Γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ειδικότερα, ο Έλληνας τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο του δικεφάλου για αγώνες πρωταθλήματος, 95 φορές, με τον νυν προπονητή της ομάδας να μετρά και με την χθεσινή αναμέτρηση, τις 90 παρουσίες.

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια να πιάσει τόσο τις 100 συμμετοχές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης όσο και να ανακηρυχθεί ο προπονητής με τις περισσότερες παρουσίες στη Super League για λογαριασμό των ασπρόμαυρων.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ιστορικό ρεκόρ, ο 54χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να το πετύχει στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας στις 10 Δεκεμβρίου του 2023, όταν και θα φτάσει τις 96 φορές που θα έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα