Εξελίξεις με Εκόνγκ – Θα πάρει κεντρικό αμυντικό ο ΠΑΟΚ;

Εξελίξεις υπάρχουν για τον Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό. Θα σημάνει αυτό το γεγονός μεταγραφικές εξελίξεις για τον δικέφαλο;

Παρότι ο Εκόνγκ δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματα του στην Τούμπα, αποτελεί σταθερά μια από τις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κέντρο της ασπρόμαυρης άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος στόπερ έχει καταγράψει έως τώρα στη σεζόν, 20 συμμετοχές αλλά 1.695΄λεπτά στον αγωνιστικό

χώρο, νούμερο που τον καθιστά τον δεύτερο παίκτη με την μεγαλύτερη παρουσία (βάσει χρόνου) φέτος στον ΠΑΟΚ.

Εξελίξεις με Εκόνγκ – Θα πάρει κεντρικό αμυντικό ο ΠΑΟΚ;

Πλέον όμως, οι Θεσσαλονικείς θα στερηθούν τον Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ, ο οποίος θα βρίσκεται στις επιλογές του Ζοσέ Πεσέιρο για το επερχόμενο Κόπα Άφρικα.

Ειδικότερα, το όνομα του σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε μια λίστα 27 παικτών για τη Νιγηρία που έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει την Ακτή Ελεφαντοστού, την Ισημερινή Γουϊνέα και τη Γουϊνέα Μπισσάου.

Θυμίζουμε πως η σπουδαία αυτή διοργάνωση για την Αφρική, θα διαρκέσει από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου 2024, με τον ΠΑΟΚ να χάνει μια σημαντική επιλογή για την αμυντική του γραμμή.

Το ερώτημα πλέον, είναι αν ο δικέφαλος του Βορρά που έχει μόνο τον Τόμας Κεντζιόρα από δεξιοπόδαρα στόπερ, θα βγει στη μεταγραφική αγορά για να καλύψει αυτό το κενό που δημιουργείται.

Θυμίζουμε πως όσον αφορά την αμυντική γραμμή του δικεφάλου, ο Ιανουάριος θα κρίνει πολλά και για τον Νάσμπεργκ.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα