Φεύγει ο Βεζένκοφ;

Πάνε μόλις τέσσερις μήνες από την ημέρα που ο Σάσα Βεζένκοφ έγινε και με τη… βούλα παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο οι ιθύνοντες του σύλλογου φέρεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής του!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» και τον Φραν Λέιβα, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και περσινός MVP της Euroleague θα μπει σε ένα μπαράζ ανταλλαγών, που

θα τον στείλει στους Τορόντο Ράπτορς.

Όπως αναφέρεται, οι «Βασιλιάδες» θα εντάξουν στο ρόστερ τους, τους Ζακ ΛαΒιν και Πασκάλ Σιάκαμ, ενώ οι Σικάγο Μπουλς θα πάρουν τους Χάρισον Μπαρνς, Κέβιν Χουέρτερ, Κίγκαν Μάρεϊ και Κρις Ντουάρτε.

Τέλος, οι «Δεινόσαυροι» θα πάρουν πέρα από τον Βεζένκοφ και τους Κόμπι Ουάιτ, Ντέιβιον Μίτσελ και Τρέιλ Λάιλς, ενώ επίσης θα τους παραχωρηθεί μια επιλογή πρώτου γύρου των ντραφτ για το 2030.

Ο 28χρονος Βούλγαρος φόργουορντ πήρε την απόφαση να ζήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, προσπαθώντας ακόμα να βρει τα πατήματά του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στους Νιου Όρλινς Πέλικανς έμεινε σε ρηχά νερά (1/4 τρίποντα, 0/1 δίποντο, μαζί με 2 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 10 λεπτά), ενώ κατά μέσο όρο μετρά 13,7 λεπτά συμμετοχής με 5,8 πόντους και 0,3 ασίστ.

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φεύγει, Βεζένκοφ,fevgei, vezenkof